ANA GROZDANOVIĆ JAVNO PODRŽALA DANAŠNJE POTPISIVANJE UGOVORA I NOVICU TONČEVA: Oduševljeno ispratila događaj!
Foto: Printscreen

podržala!

ANA GROZDANOVIĆ JAVNO PODRŽALA DANAŠNJE POTPISIVANJE UGOVORA I NOVICU TONČEVA: Oduševljeno ispratila događaj!

Mlada političarka se javno oglasila povodom današnjeg potpisivanja ugovor za 44 nerazvijene opštine, a taj čin zaključio je Novica Tončev.

Objavljeno: 17:47h

Ana Grozdanović svojim stavovima, jasnim ciljevima, neizmernim i vrednim radom ozbiljno osvaja mesto na političkoj sceni, kako u Srbiji tako i u regionu.

Mlada političarka već godinama unazad pruža besprekornu podršku svojim partijskim drugovima, a tako je bilo i ovog puta. Naime, ministar bez portfelja i član predsedništva Socijalističke partije Srbije - Novica Tončev, potpisao je danas ugovore sa nerazvijenim opštinama i njima su tada dodeljena nepovratna sredstva u ukupnom iznosu od 320 miliona dolara.

Tom prilikom on se javno oglasio i naglasio sledeće:

- Današnjim potpisivanjem ugovora sa nerazvijenim opštinama dodeljena su bespovratna sredstva opštinama u ukupnom iznosu od 320 miliona dinara. Za izradu projektno-tehničke dokumentacije (Program 1 – 70 miliona dinara) i realizaciju infrastrukturnih projekata (Program 2 – oko 250 miliona dinara). - izjavio je on i dodao:

- Potpisivanjem ugovora o dodeli sredstava iz ''Programa podrške unapređenju razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština“ realizujemo jedan veoma važan preduslov, ali, istovremeno, otpočinjemo i važnu borbu za povratak gotovo jedne trećine, nedovoljno razvijenih, lokalnih zajednica Srbije u krug sredina u našoj zemlji u kojima se napreduje, pristojno, i sve lepše i bolje živi! Posebno sam ponosan na činjenicu da su se gotovo sve opštine odazvale Javnom pozivu i da smo jedno od retkih ministarstava koje je obezebedilo sredstva za kupovinu opreme za unapređenje komunalne infrastrukture, ali i za podizanja kapaciteta u zdravstvu. Veoma me raduje i to što je veliki broj lokalnih samouprava konkurisao za izradu projektno-tehničke dokumentacije koja predstavlja osnov za pokretanje društvenog i privrednog života jedne opštine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.