OPŠTINSKI ODBOR SNS VRAČAR ZAHTEVA SMENU NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Odluka donesena jednoglasno
Nebojša Stefanović, Foto: mod.gov.rs

OGLASILI SE

OPŠTINSKI ODBOR SNS VRAČAR ZAHTEVA SMENU NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Odluka donesena jednoglasno

Članovi tog opštinskog odbora zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu

Objavljeno: 08:13h

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke je na sednici u subotu jednoglasno odlučio da zatraži smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih funkcija i sa mesta predsednika Gradskog odbora, kao i smenu kompletnog rukovodstva Gradskog odbora SNS Beograd.

Nakon sastanaka svih mesnih odbora koji su održani prethodnih dana, najveće nezadovoljstvo i kritike članstva odnosile su se na rad predsednika Gradskog odbora i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti, saopštio je sinoć opštinski odbor SNS Vračar.

Članovi tog opštinskog odbora zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu.

Na sastanku je zatražena ne samo smena sa svih funkcija nego i isključivanje iz članstva Stefanovića i svih njegovih saradnika koji su odgovorni za ugrožavanje bezbednosti Vučića i njegove porodice.

Istaknuto je da Vučić nikako ne sme da se pomera sa mesta predsednika stranke i da jedino on može da bude kandidat SNS za predsednika Srbije na predstojećim izborima.

Takođe, na sastanku je istaknuta apsolutna podrška i predsedniku Vučiću i njegovoj porodici.

Naglašeno je da je posebna podrška pružena predsednikovom ocu Anđelku, bratu Andreju i sinu Danilu koji su, kako se dodaje, "bili izloženi sramnim i brutalnim napadima od strane kriminalaca, tajkuna i njihovih medija".

"Zatraženo je od nadležnih organa da se posebno obrati pažnja na bezbednost porodice Vučić i predsednika Srbije, koji je javno objavio žestok rat mafiji i poručio da neće dozvoliti da kriminalci rade šta hoće u našoj državi, da pokušaju da dođu na vlast i da upravljaju Srbijom, nego da svi kriminalci treba da budu brzo pohapšeni i procesuirani ma gde god se nalazili i krili", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

03:10

PATROLIRALI SMO SA REČNOM POLICIJOM I OBIŠLI BEOGRADSKE OBALE: Saznali smo najveće tajne njihovog posla

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.