ČEDA JOVANOVIĆ SVE LAŽE! Ruski ambasador oštro odgovorio na tvrdnje vođe LDP
Aleksandar Bocan Harčenko, Foto: Printscreen/ YouTube

REAKCIJA

ČEDA JOVANOVIĆ SVE LAŽE! Ruski ambasador oštro odgovorio na tvrdnje vođe LDP

Jovanoviću je obezbeđenje dodeljeno još 2001.godine, a u međuvremenu svako njegovo dete je dobijalo pratnju jer je procena bila da je to neophodno

Objavljeno:

- Nismo odavno čitali takve zlonamerne izmišljotine. Njihova potpuna apsurdnost je očigledna svima, koji zdravo rasuđuju, i ne zaslužuje nikakvih komentara - kaže kratko za Sputnjik ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko povodom tvrdnji lidera LDP-a da su nepoznati ljudi, navodno s ruskim diplomatskim pasošima, sipali drogu u piće njegove ćerke.

Jovanović je u izjavi za „Blic“ naveo da je otkazao svoju pratnju zato što je njegovoj deci ukinuto obezbeđenje, a objašnjavajući zašto je to neophodno ispričao šta se navodno dogodilo njegovoj ćerki 2019. godine.

Kako kaže, u leto te godine u tržnom centru „Ušće“ nepoznati ljudi sipali su joj neki prah u sok i terali je da ga popije a kad je došla policija trojica muškaraca izvadila su ruske diplomatske pasoše. Prema tvrdnji Jovanovića, zatim je po njih došao neko iz ruske ambasade i izveo ih, a kasnije je utvrđeno da je u prahu bila droga MDMA.

Jovanoviću je obezbeđenje dodeljeno još 2001.godine, a u međuvremenu svako njegovo dete je dobijalo pratnju jer je procena bila da je to neophodno.

Bonus video:

24:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.05.2021.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.