ŠTA SE KEZIŠ? GADIŠ MI SE, ODVRATAN SI: Ovo su Jeremić i Šapić pričali u Utisku nedelje kada su se KAMERE UGASILE!
Aleksandar Šapić, Vuk Jeremić, Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ALEKSANDAR ŠAPIĆ

RUŽNO

ŠTA SE KEZIŠ? GADIŠ MI SE, ODVRATAN SI: Ovo su Jeremić i Šapić pričali u Utisku nedelje kada su se KAMERE UGASILE!

U jednom trenutku je Jeremić istakao da iako gledaoci nisu mogli da čuju i vide šta se dešavalo tokom pauze, "gospodin Šapić je mene brutalno izvređao"

Objavljeno:

U emisiji "Utisak nedelje" u kojoj su gostovali lider Narodne stranke Vuk Jeremić i predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić, navodno su sevale varnice.

Da se nešto negativno dogodilo videlo se nakon što se nakon jednog reklamnog bloka Vuk Jeremić obratio Šapiću rečima: "Ponovi sada šta si mi rekao u pauzi - ako te nije sramota". Nije poznato šta je bilo to što je rečeno u pauzi, ali iako nije došlo do fizičkog okršaja i pretnji, u emisiji su se mogle čuti uvrede i provokacije.

U jednom trenutku je Jeremić istakao da iako gledaoci nisu mogli da čuju i vide šta se dešavalo tokom pauze, "gospodin Šapić je mene brutalno izvređao".

Nakon što je autorka emisije Olja Bećković najavila prvu pauzu za reklame, tada su razmenjene teške reči između dvojice političara, nekada članova Demokratske stranke. Kako izvor koji je bio u studiju kaže, Jeremić je gledao Šapića s podsmehom, a ovome je to bilo dovoljno da mu se obrati:

"Šta je, šta se keziš", upitao je Šapić Jeremića, na šta mu je on odgovorio: "Što, hoćeš nešto da mi uradiš?".

"Neću, ne boj se, neću s tobom da prljam ruke, gadiš mi se, odvratan si", rekao je Šapić.

Na to mu je Jeremić rekao da će "videti šta će on njemu da uradi kad počne emisija". Izvor kaže da nije bilo psovanja niti pretnji, ali da nije bilo prijatno slušati.

Šapić juče nije želeo da govori o emisiji i verbalnom okršaju s Jeremićem. S druge strane, predsednik Narodne stranke rekao je kratko da se "Šapić od kada je ušao u politiku trudi da se predstavi u javnosti drugačijim nego što jeste".

"Paradoksalno, jedini put kada nije glumio bilo je u filmu 'Kad porastem, biću Kengur'. Ne bih da komentarišem našu komunikaciju u pauzama 'Utiska nedelje'", rekao je Jeremić.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.