MRDIĆ: Odlični rezultati u borbi protiv mafije
Uglješa Mrdić, Foto: Aleksandra Čolić

STAV

MRDIĆ: Odlični rezultati u borbi protiv mafije

Mrdić je pohvalio ministra Aleksandra Vulina i Radnu grupu MUP

Objavljeno:

- Borba protiv mafije dala je ozbiljne rezultate. Svaka čast predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru Aleksandru Vulinu i njegovim saradnicima, BIA i Tužilaštvu na hrabrosti, efikasnosti, sjajnim akcijama i brzim reakcijama u borbi protiv mafije - rekao je narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove na kojoj su usvojeni izveštaji o radu MUP-a, o radu unutrašnje kobtrole i o stanju bezbednosti u Srbiji.

Mrdić je pohvalio ministra Aleksandra Vulina i Radnu grupu MUP-a koja je utvrdila da je bilo preko 1.800 prisluškivanih nelegalnih razgovora predsednika Vučića i njegove porodice i najbližih saradnika.

- Svaka čast na svim sjajnim akcijama hapšenja i privođenja osumnjičenih za najteža krivična dela. Razbili ste mafijaški klan Velje Belivuka, druge klanove i pokazali da nema zaštićenih bez obzira da li su u MUP-u ili u drugim institucijama na pozicijama. Nastavite sa istragama do kraja i kada je u pitanju prisluškivanje predsednika Vučića i saradnja pojedinih policajaca sa mafijom koja je monstruozno ubijala i mlela ljude i činila brojna zlodela. Nastavite sa žestokim obračunom sa svim klanovima i kriminalnim grupama. Zahvaljujući odličnim rezultatima u borbi protiv kriminala i korupcije, imamo više novca u budžetu i samim tim novca za ulaganja u zdravstvo, gradnju bolnica, nabavku vakcina i spas života građana Srbije - zaključio je Uglješa Mrdić.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.