PREDSEDNIK RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA KOJI SE VAKCINIŠU: Vučić obišao vakcinalne punktove u Obrenovcu i Ubu (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: PRINTSCREEN/TANJUG

na terenu

PREDSEDNIK RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA KOJI SE VAKCINIŠU: Vučić obišao vakcinalne punktove u Obrenovcu i Ubu (VIDEO)

Aleksandar Vučić obišao je mobilne punktove za vakcinaciju u opštinama Obrenovac i Ub.

Objavljeno: 10:30h

Predsednik Vučić postio je Zvečku, gde je obišao mobilni punkt. Razgovarao je sa građanima koji se vakcinišu.

Vučić je najavio da će od petka krenuti na teren kako bi motivisao građane da se vakcinišu.

- Ja sam kao predsednik ponudio i to je prihvaćeno. Idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići na teren po selima, da pozivamo ljude da ubrzamo vakcinaciju - rekao je Vučić posle sednice Predsedništva SNS.

1 / 3 Foto: PRINTSCREEN/TANJUG

- Želim da se zahvalim svima koji će pomoći da se građani vakcinišu. Insistiramo da se ljudi vakcinišu zbog naših života. Molim vas da krenemo da se vakcinišemo zbog života. Ukoliko uspemo da se vakcinišemo gotovo svi, mogli bismo da radimo i živimo - poručio je predsednik. - Mi se danas nalazimo u takmičenju sa svima, a pre svega, kako bismo napredovali, moramo da izađemo iz korone. Pogledajte koliko je Obrenovac napredovao, koliko je u centru poskupeo kvadrat prostora. Uslov da bilo šta napravimo je da se zaštitimo od korone. Teška je ova bolest. Ja sam primio dve kineske vakcine, nisam ni osetio, a danas znam da iako dobijem koronu, da ću da preživim. Moja majka ima opstrukciju pluća, i ne bi imala nikakve šanse da preživi, da se nije vakcinisala - rekao je predsednik. - Siguran sam da sami vidite da imamo milion problema što nam deca nisu išla u školu. Pred njima je budućnost, moraju da stvore radne navike. Hvala na svakoj vrsti podrške. Molim vas da ovaj red za vakcine bude još veći da ga bude i narednih dana ovde, ali i u svim opštinama - rekao je Vučić.

Vučić je najavio da će od petka krenuti na teren kako bi motivisao građane da se vakcinišu. "Ja sam kao predsednik ponudio i to je prihvaćeno. Idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići na teren po selima, da pozivamo ljude da ubrzamo vakcinaciju", rekao je Vučić posle sednice Predsedništva SNS.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.