VUČIĆ POSLAO PORUKU: Maj je mesec u kojem ćete najbolje moći da vidite rezultate uspeha (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/instagram

obratio se

VUČIĆ POSLAO PORUKU: Maj je mesec u kojem ćete najbolje moći da vidite rezultate uspeha (VIDEO)

– Istovremeno, hoću da vas pozovem da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom, da je pobedimo – onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate – podvukao je Vučić

Objavljeno: 12:05h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagram profila i istakao da je maj mesec u kom će na najbolji način moći da se vide rezultati uspeha naše zemlje.

– Poštovani građani, maj je mesec u kojem ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada ali i rezultate uspeha srpske države. Već 6. maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći i podrške svim našim penzionerima – zaslužili su. Dan kasnije, korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija. Već 10. idemo na isplatu 50 odsto minimalca našim preduzetnicima. 12. krećemo sa isplatom svim ostalim građanima koji su se prijavili. Već 20. krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalonosti na KiM koji su se prijavili i, razume se, 200 evra za nezaposlene na KiM. Odmah posle toga idemo sa 600 evra za naše auto-prevoznike. Sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu – poručio je Vučić.

Predsednik je zatim pozvao građane da se vakcinišu protiv korona virusa.

– Istovremeno, hoću da vas pozovem da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom, da je pobedimo – onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate – podvukao je Vučić.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media