POLITIČARKA ANA GROZDANOVIĆ PRIPREMILA IMPOZANTNU DEKORACIJU ZA USKRS: Praznična idila kao iz snova i VAŽNA PORUKA!
Praznična idila kao iz snova, Foto: Privatna arhiva

praznična idila!

POLITIČARKA ANA GROZDANOVIĆ PRIPREMILA IMPOZANTNU DEKORACIJU ZA USKRS: Praznična idila kao iz snova i VAŽNA PORUKA!

Grozdanović oduševila bajkovitom dekoracijom za Uskrs i dirljivom porukom za sina.

Objavljeno: 20:28h
Ermin Biberović

Mlada političarka Ana Grozdanović tradicionalno u krugu porodice proslavlja najveći hrišćanski praznik Uskrs, pa se shodno tome potrudila da dekoracija njenog doma izgleda glamurozno i besprekorno.

O svakom detalju je posebno vodila računa i uložila dosta truda i ljubavi, a njen sin je prosto uživao u čarima svega što je ona pripremila. Osim što je ofarbala jaja, na trpezi su se našle razne figurice, medvedići, baloni, a i specifičan detalj na kome stoji SPS - što je skraćenica za Srpsku Socijalističku partiju, u kojoj je ona aktivistkinja i u svakom trenutku ponosno ističe svoju partiju.

Grozdanović je dala sve od sebe da njena kuća bude prava oaza, a zatim je svima javno čestitala praznik, a emotivna poruka je bila namenjena i njenom sinu.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

- Ljubavi moja najveća - Sine moj. Danas slavimo vaskrsenje sina božjeg - Isusa Hrista. Danas vaskrsava čitava priroda, lista, cveta, buja. Želim da te celog života prati sreća koju danas u tvom oku vidim. Srećan si danas zbog dečijih poklona. A u životu Ti želim da budeš srećan. - započela je Ana divnom porukom upućenom sinu i nastavila: - Zbog vaskrslog zdravlja čovečanstva; Zbog vaskrsle proizvodnje vakcina u Srbiji; Zbog vaskrsle privrede koja će obezbediti da svi roditelji deci kupe poklone; Zbog vaskrsle slobode; Zbog vaskrsle socijalne pravde; Zbog vaskrsle radosti svih porodica; Zbog vaskrsle sigurnosti kosmetske a i sve dece i njihovih roditelja. - dodala je ona.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

- Zbog vaskrsle kulture, obrazovanja i nauke koji su u službi čoveka; Zbog vaskrsle moći naše države da zaštiti svoj narod, svoja prirodna bogatstva, svoje fabrike; Zbog vaskrslog duha našeg naroda.

Svoj deci, svim brižnim majkama, svim porodicama želim radostan praznik Hristos voskrese! - zaključila je ona na kraju.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.