MINISTAR SA DECOM FARBAO JAJA, A ONDA POKAZAO REZULTAT! Obratio se i svim građanima, pa uputio čestitke! (FOTO)
Siniša Mali, Foto: Printscreen

oglasio se i mali

MINISTAR SA DECOM FARBAO JAJA, A ONDA POKAZAO REZULTAT! Obratio se i svim građanima, pa uputio čestitke! (FOTO)

Okrenuti budućnosti, visoko uzdignute glave, zajedno ćemo prevazići sve neprilike i izboriti se za bolje sutra. Hristos Vaskrse!, poručio je Mali u čestitki.

Objavljeno:

Nakon što smo Lola, Viktor i ja tradicionalno u petak farbali jaja, ovo je naš rezultat. ? Srećan Uskrs, dragi prijatelji! Hristos Vaskrse!, poručio je ministar finansija Siniša Mali i pokazao kako je ukrasio prazničnu trpezu u svom domu.

Prethodno je pokazao i kako se sa sinom i ćerkom pripremao za današnji praznik...

Ministar je građanima čestitao praznik.

- Od srca Vam želim da ovaj praznik provedete u duhovnom miru, blagostanju, a pre svega u dobrom zdravlju sa svojim bližnjima. U vremenu izazova, kada ceo svet još uvek sputava pandemija virusa, neophodno je da se stalno prisećamo hrišćanskih vrednosti, pre svega ljubavi, tolerancije, razumevanja i da vodimo brigu jedni o drugima...

... Ovaj praznik nas, bez obzira na svakodnevna iskušenja iznova podseća da je spasenje moguće i simbol je pobede vere. Okrenuti budućnosti, visoko uzdignute glave, zajedno ćemo prevazići sve neprilike i izboriti se za bolje sutra. Hristos Vaskrse!, poručio je Mali u čestitki.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.