VUČIĆ ČESTITAO VASKRS: Želim da Gospod izlije obilje svoga blagoslova na našu Srbiju
Čestitao praznik, Foto: PintscreenInstagram

VELIKI PRAZNIK

VUČIĆ ČESTITAO VASKRS: Želim da Gospod izlije obilje svoga blagoslova na našu Srbiju

Duh Vaskrsa, navodi se u čestitiki, neprekidna je inspiracija da svi zajedno srčano i posvećeno radimo na dobru i razvoju Republike Srbije, Srpske Pravoslavne Crkve i vaskolikog srpskog naroda

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vernicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.

- Vama, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima radosno čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs Gospoda Isusa Hrista. Večna radost Vaskrsenja neka bude izvor nadahnuća da u vremenima bremenitim različitim izazovima i teškoćama uvek damo pravi odgovor, svedočeći da smo dostojni potomci Stefana Nemanje, Svetoga Save i svih drugih svetih srpskog naroda - napisao je Vučić.

Duh Vaskrsa, navodi se u čestitiki, neprekidna je inspiracija da svi zajedno srčano i posvećeno radimo na dobru i razvoju Republike Srbije, Srpske Pravoslavne Crkve i vaskolikog srpskog naroda.

- Čestitajući Vam Vaskrs želim da Gospod izlije obilje svoga blagoslova na našu Otadžbinu i Svetu Crkvu. Hristos vaskrse - napisao je Vučić.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.