Vučić: Nema dekriminalizacije marihuane, a narkodilere ćemo goniti više nego ikada!
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen RTV Pink

razrešeno i to

Vučić: Nema dekriminalizacije marihuane, a narkodilere ćemo goniti više nego ikada!

Vučić je istakao da je reč o novim lažma i da su se sada setili ovoga, jer nemaju šta više da kažu ili urade o slučaju Jovanjica

Objavljeno: 14:47h

Nećemo da dekriminalizujemo marihuanu, a narkodilere ćemo goniti više nego ikada, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o glasinama koje su se pojavile o navodnom skidanju marihuane sa liste narkotika.

"Nemaju više šta da slažu ni o meni ni o mojoj poriodici. Više ne znaju šta će da kažu, pa izmišljaju da ćemo da dekriminalizujemo marihuanu i da će svi biti oslobođeni za Jovanjicu", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše navode u medijima da vlast dekriminalizacijom posedovanja i uzgajanja marihuane želi da spasi Jovanjicu.

Vučić je istakao da je reč o novim lažma i da su se sada setili ovoga, jer nemaju šta više da kažu ili urade o slučaju Jovanjica.

On je naveo i da je sve pitao o tome šta je problem sa Jovanjicom, ali da niko ni ovde ni u Briselu nema na to odgovor.

"Slagali su opet na isti način. Oni ne razumeju da se promene nekih članova odnose na medicinske izuzetke, jer je sve povezano sa njihovom podsvešću i onim što su oni radili", ukazao je Vučić.

Konstatovao je i da ništa nisu uradili i da od 1995. godine nema nijedne nove fabrike ni bolnice.

"Šta je urađeno? Ništa. Uzimali pare, trpali u džepove. Tako bi oni radili i sa drogom, ali to neće da se desi. Gonićemo sve za marihuanu i neće biti dekriminalizacije", poručio je Vučić.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.