LALATOVIĆ DAO ŠOKANTNU IZJAVU PRED MEČ PROTIV ZVEZDE: "Zanima me ko je naručio da budem isključen" (VIDEO)
Foto: Starsport©

BURNA KONFERENCIJA

LALATOVIĆ DAO ŠOKANTNU IZJAVU PRED MEČ PROTIV ZVEZDE: "Zanima me ko je naručio da budem isključen" (VIDEO)

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno: 14:40h

Burna je bila konferencija za novinare Nenada Lalatovića pred meč koji njegov tim igra u četvrtak u Beogradu protiv Crvene zvezde.

On nije želeo da komentariše to što pojedini timovi u borbi za opstanak odjednom pobeđuju sve pred sobom, ali je imao šta da kaže o svojoj odluci da meč protiv Metalca presedi na klupi.

- Ja mogu da komentarišem neke druge stvari, a to je recimo to što sam presedeo na klupi meč protiv Metalca. Nisam želeo da ustajem, jer to što mi se prethodno dogodilo je presedan u srpskom fudbalu. Bivši sudija Tanović, koji radi u FK Vojvodina, pred utakmicu sa Zlatiborom je bio kod sudija i tražio je da ja budem isključen. Ja sam to saznao i nisam želeo da prećutim. Tu informaciju sam podelio sa ljudima iz kluba i rekao sam gospodinu Kosanoviću, koji je proverio tu informaciju. Ona mu je potvrđena i ja imam svedoka pred kojim mu je to potvrđeno. Međutim, Tanović je samo izvršio nečije naređenje, a mene zanima ko stoji iza svega i ko je naručio da Nenad Lalatović bude isključen? Lično, voleo bih da te sudije izađu u javnost i da kažu šta se dogodilo. Voleo bih da i Kosanović zauzme stav i nečiju stranu, mada nije ni njemu lako, jer ne zna da li će zauzeti stranu navijača, uprave, moju ili svoju… On može sve ovo da potvrdi. Koji se scenario meni spremao? Koliko bi me kaznili? I zašto bih, znajući prethodno sve to, doveo sebe u situaciju da skačem sa klupe protiv Metalca i da se bilo šta žalim - zapitao se Lalatović.

Kada je reč o susretu protiv Crvene zvezde, Lalatovć je rekao da veruje u pobedu.

- Zvezda juri neki rekord, ali ekipa koja bude bolja neka pobedi. Uvek postoje šanse, jer nije Zvezda nepobediva. Ima ogromne vrline, ali ima i mane. Mi idemo u Beograd sa željom da pobedimo, ali neće biti lako. Zvezda je u ovom trenutku jako organizovana i moćna. Imaju moćnu upravu i igrački kadar, ali uvek postoji mogućnost da se svaki tim na terenu pobedi. Imaju 90 odsto vrlina, ali znamo i njihovih 10 odsto mana, koje želimo da iskoristimo - rekao je Nenad Lalatović na konferenciji za novinare.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina igra se sutra od 18.55 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.