VUČIĆU SKOČIO PRITISAK! Objasnio je doktorki i građanima Srbije šta ga je izbacilo iz takta NOĆAS
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

vakcina

VUČIĆU SKOČIO PRITISAK! Objasnio je doktorki i građanima Srbije šta ga je izbacilo iz takta NOĆAS

Vučić je još jednom pozvao ljude da se vakcinišu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Pukovcu i Gadžinom Hanu, dok je u ambulanti u Pukovcu primio drugu dozu vakcine.

Vučić, kada je ušao u ambulantu, gde će primiti drugu dozu vakcine Sinofarm, je zaposlenim zdravstvenim radnicama doneo cveće.

Predsednik Vučić je tokom merenja pritiska, na pitanje da li je imao nekih tegoba posle prve doze vakcine, odgovorio da nije. Predsednik je potom primio drugu dozu vakcine protiv korona virusa i tom prilikom se zahvalio predsedniku Republike Kine.

Vučić je još jednom pozvao ljude da se vakcinišu.

Predsednik se obratio medijima, pa je rekao zašto mu je bio povišen pritisak pred revakcinaciju.

- Noćas sam u pola dva čitao kada sam se vratio iz Brisela, to je sastavljao neko ko je mnogo pametniji od mene i ko je mnogo lukaviji, vidim da svi demantuju, više mi je zadavao problema ovaj drugi, nego onaj prvi (non-pejper). Mnogo ima dobrih stvari, alii jedna koja je najvažnija je priznanje nezavisnog Kosova. Osoba koja je pisala "non-pejper" je izuzetno upućena u sve ovo, mislim da je reč o izuzetno pametnoj ženi, samo 50 ljudi u svetu se bavi Kosovom, priznanje za nas je neprihvatljivo. To nije izbačeno tek tako... To me je zabrinulo! Nisam slučajno rekao Slađani da sam noćas imao samo povišen pritisak, to je razlog! Nama taj "non-pejper" nije ni pokazao... - ističe Vučić.

Bonus video:

01:30

Epidemiolog Petrović objasnio proces proizvodnje vakcine Sputnjik V

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.