BOG KAŽNJAVA DO 7. KOLENA, A NEKAD I VIŠE: Šešelj o MILU, stići će ga KLETVA SVETOG PETRA CETINJSKOG! (VIDEO)
Vojislav Šešelj, Foto: Pink

slikovito

BOG KAŽNJAVA DO 7. KOLENA, A NEKAD I VIŠE: Šešelj o MILU, stići će ga KLETVA SVETOG PETRA CETINJSKOG! (VIDEO)

Vojislav Šešelj izjavio je da će predsednika Crne Gore Mila Đukanovića stići kletva Svetog Petra Cetinjskog..

Objavljeno: 16:39h

Šešelja su voditelji TV Pink pitali o izjavi Mila Đukanovića da će "braniti Crnu Goru svim sredstvima".

- A, čime će je braniti jadan i nesrećan? Njega će stići kletva Svetog Petra Cetinjskog - Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene. Stići će ga stravična kletva. Ubeđen sam da je i (Zorana) Đinđića stigla kletva kad je isporučio Miloševića. Sa tim stvarima se ne treba igrati. Ničeg goreg nema od izdaje. Bog kažnjava do 7. kolena, a nekad do 11. U to verujem i ima mnogo istorijskih iskustava koji to potvrđuju. Videli ste kako je Bog zatro Obrenoviće zbog toga što je Miloš ubio Karađorđa - podsetio je dr Šešelj.

Lider radikala istakao je i da je muslimanska propaganda decenijama usmerena na proglašavanje Srbije kao naroda koji je "genocidan", dok sa druge strane, on objašnjava da o genocidu nema govora, niti dokaza.

- Muslimanska propaganda decenijama pokušava da Srbiju proglasi genocidnim narodom, međutim, čak i da je toga bilo, Republika Srpska je bila stvorena tri godine pre toga. Genocidne namere nikada nisu utvrđene. Trebao je da se postigne mirovni sporazum, da se strane trupe instaliraju u BiH. Tu je plasirana teza o genocidu. Tužba muslimanskog dela BiH protiv SRJ za genocid Međunarodnom sudu pravde je podnešena još 1992. godine i tek tada nije moglo biti govora o genocidu - rekao je dr Šešelj.

Bonus video:

00:06

Banjalučani pozdravljaju Vučića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.