Posle sastanka sa Dodikom i Željkom Cvijanović, Vučić na sastanku Veća za saradnju Srbije i Republike Srpske! FOTO
Aleksandar Vučić, Foto: buducnostsrbijeav

razgovori

Posle sastanka sa Dodikom i Željkom Cvijanović, Vučić na sastanku Veća za saradnju Srbije i Republike Srpske! FOTO

Na svečanoj akademiji povodom obeleževanja 22. aprila, Dana grada Banjaluka, Vučiću će danas biti uručeno najveće gradsko priznanje "Ključevi grada" i povelja počasnog gradjanina Banjaluke

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je održao u Banjaluci sastanak sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanoivć, a potom je prisustvovao sednici Veća za saradnju Republike Srpske i Srbije.Sednici su prisustvovali i premijeri Srbije i RS Ana Brnabić i Radovan Višković, te predsednici Narodnih skupština Srbije i RS Ivica Dačić i Nedeljko Čubrilović.

Sednici su prisustvovali i ministarka finansija Republike Srpske Zora Vidović, ministar energetike i rudarstva Petar Djokić, ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske i Srbije Dragan Lukač i Aleksandar Vulin, ambasador Srbije u BiH Aleksandar Djordjević, kao i generalni sekretar Ministarstva finansija Srbije.

Na svečanoj akademiji povodom obeleževanja 22. aprila, Dana grada Banjaluka, Vučiću će danas biti uručeno najveće gradsko priznanje "Ključevi grada" i povelja počasnog gradjanina Banjaluke.

U Banjaluci su danas postavljeni bilbordi u znak dobrodošlice Vučiću sa natpisom "Dobro došao predsedniče. Hvala!" ; Povodom boravka delegacije Srbije, sa Vučićem na čelu, u Banjaluci su danas pojačane bezbednosne mere.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.