Vučić sutra u Banjaluci, MUP RS pojačao mere bezbednosti
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Youtube

PREDSEDNIK VUČIĆ

Vučić sutra u Banjaluci, MUP RS pojačao mere bezbednosti

U delegaciji Srbije, koju predvodi Vučić, biće predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali

Objavljeno: 17:57h

Na području Banjaluke i Laktaši sutra će biti na snazi pojačane mere bezbednosti povodom posete Banjaluci državne delegacije Srbije, sa predsednikom Aleksandrom Vučićem načelu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.Iz MUP-a su naveli da je dolazak delegacije najavljen ujutro za 8.00 časova i da će na trasi kretanja vozila delegacije saobraćaj u određenim trenucima biti obustavljen.

U delegaciji Srbije, koju predvodi Vučić, biće predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

Iz Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije najavljeno je da će se Vučić u Banjaluci prvo sastati sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, a potom će prisustvovati sastanku Visokog saveta za saradnu Srbije i RS.

Ma svečanoj akademiji povodom obeleževanja 22. aprila, Dana grada Banjaluka, Vučiću će biti uručeno najveće gradsko priznanje, "Ključevi grada“ i povelja počasnog gradjanina Banjaluke.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.