PREDSEDNIK KOMENTARISAO DEŠAVANJA U CRNOJ GORI, ALI I KRIVOKAPIĆA: Nije ga ŠTEDEO!
Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

stav

PREDSEDNIK KOMENTARISAO DEŠAVANJA U CRNOJ GORI, ALI I KRIVOKAPIĆA: Nije ga ŠTEDEO!

Predsednik se osvrnuo na to što je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić najavio smenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, zbog njegovih stavova o Srebrenici...

Objavljeno:

Aleksandar Vučić obratio se danas novinarima nakon vakcinacije na Rudnoj Glavi, gde je između ostalog komentarisao situaciju u Crnoj Gori.

Naime, predsednik se osvrnuo na to što je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić najavio smenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, zbog njegovih stavova o Srebrenici.

- Ne mešamo se u njihove unutrašnje odnose. Nastavićemo da pomažemo svom narodu u Crnoj Gori. Mislim da svi građani Srbije treba da znaju da smo mi prilično naučili da iz Crne Gore odlaze na proslave "Oluje" i da svaki put moraju da dobro čuju i pažljivo slušaju ono što govore predstavnici NATO-a, Stejt departmenta i Brisela, a malo ređe ili ne moraju da čuju Beograd. Naša je obaveza da pokazujemo i poštovanje za tuđe žrtve, ali da poštujemo i svoje nacionalne interese - istakao je predsednik.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.