ZORICA MARKOVIĆ SE GUŠILA U SUZAMA KADA JE ČULA ZA SMRT TOZOVCA: Pevačica jecala od bola, bio je ČOVEK LJUDINA!
Foto: Yotube

POTRESNO

ZORICA MARKOVIĆ SE GUŠILA U SUZAMA KADA JE ČULA ZA SMRT TOZOVCA: Pevačica jecala od bola, bio je ČOVEK LJUDINA!

Bilo joj je mnogo teško.

Objavljeno:

Legendarni pevač i muzičar Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini od posledica korona virusa. Imao je fantastičnu karijeru, ogromne hitove koji su ostali vanvremenski.

Pozvali smo Zoricu Marković, budući da je imala dobar odnos sa preminulim kolegom.

"Ovo je zaista veliki šok, kao najrodjeniji neko da mi je neko otišao. Svi znaju da mi je Lepa Lukić oduvek bila idol, ali odkako sam čula za njegovu muziku, ja sam se pronalazila u njegovim pesmama. On je bio zvezda veliki šmeker. Njegove pesme ustvari sam preživljavala, one su izazivale najveće emocije u meni. Družili smo se, uvek je bio pravi gospodin, srdačan. Uvek me je dočekao raširenih ruku, njegov široki osmeh mi je mnogo značio. On je bio iskren čovek, jedinstven, sa iskrenim emocijama. Veoma pošten. Voleo je jednu ženu, nikada je nije prevario, a to mnogo govori o njemu kao čoveku", govorila je Zorica drhtavim glasom za Espreso, a onda je i zaplakala.

Kada se pevačica malo smirila nastavila je razgovor.

"Na snimanju jednog novogodišnjeg programa smo sedeli i pričali satima, ta snimanja uvek dugo traju. Tek tad sam videla kakva je on ljudina. Skoro 9 sati smo pričali, shvatila sam da je svaka njegova pesm ustvari on, njegove pesme govore o tome kakav je on čovek."

"Mnogi su otišli. Veliki glumci, pevači, ma i običan narod. Mene je strah kada mi zvoni telefon da se javim, jer odmah pomislim da je neko preminuo. Vremena su zaista teška, moramo da se čuvamo, da čuvamo porodicu, prijatelje, sebe. Moramo da se ujedinimo, jer nam je isti neprijatelj", izjavila je Zorica za naš portal pa dodala:

Predrag Živković Tozovac
foto: youtubescreen

"Moje iskreno saučešće njegovoj porodici. Izgubili smo velikog čoveka. Ovo je stvarno veliki gubitak za sve nas. Veoma mi je teško,plakala sam kada sam čula i sad mi glas drhti. Ja sam visoko rizična grupa ne mogu na sahranu da mu odem, baš mi je krivo zbog toga", rekla je pevačica za kraj našeg razgovora.

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.