VUČIĆ NAKON SASTANKA IZASLANIKA KRALJA BAHREINA: Stvorili smo veliko poverenje, sad kreće razvijanje odnosa!
Aleksandar Vučić, Foto: Instagram/Printscreen

razgovor

VUČIĆ NAKON SASTANKA IZASLANIKA KRALJA BAHREINA: Stvorili smo veliko poverenje, sad kreće razvijanje odnosa!

Posle sastanka u Palati Srbija, Vučić i šeik su se obratili javnosti

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je sastanak danas sa Naserom bin Hamadom bin Isom Al Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost.

Posle sastanka u Palati Srbija, Vučić i šeik su se obratili javnosti.

"Stvorili smo veliko poverenje jedni pema drugima još posle prvog sastanka u Manami. Danas smo se dogovorili o potpisivanje akata, tačnije doneli smo odluku da izbegnemo dvostruko oporezivanje, zatim da podržavamo investicije... Nadam se skorom dolasku kralja Bahreina i potpisavanju dokumenta o sveobuhvatnoj saradnji između naše dve zemlje", rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da će u naredna dva dana, koliko traje poseta, pokušati da urade što više sa predstavnicima Bahreina, i da će se truditi da uvećaju skromne brojeve trgovinske razmene.

"Tek sada počinje razvijanje naše razmene. Ono što je za nas važno da pokušamo da pronađemo način da pokrijemo zajedničke troškove uspostvljanja linije između Beograda i Maname. To će biznismenima omogućiti da putuju u Bahrein, ali i turistima da vide tu divnu zemlju. Ja preporučujem Istorijski muzej", istakao je predsednik Srbije.

Bonus video:

00:27

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Svetozar Cvetković pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.