PRIVOĐENJE NIJE DOVOLJNO! Srpska politička stranka traži STROGE SANKCIJE za antivaksere
Jovana Stojković, Foto: Printscreen/Youtube

ANTIVAKCERI I LSV

PRIVOĐENJE NIJE DOVOLJNO! Srpska politička stranka traži STROGE SANKCIJE za antivaksere

LSV podseća na stav Svetske zdravstvene organizacije, ali i medicinske struke uopšte, da je jedini put pobede nad koronavirusom sveobuhvatna i masovna imunizacija

Objavljeno:

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od državnih organa da, kako navode u današnjem saopštenju, prestanu sa tolerisanjem pripadnika antivakcinalnog pokreta, koji šire opasne teorije zavera i utiču na negativan stav dela građana po pitanju imunizacije.

LSV podseća na stav Svetske zdravstvene organizacije, ali i medicinske struke uopšte, da je jedini put pobede nad koronavirusom sveobuhvatna i masovna imunizacija i ističe da je nedopustivo da u danima u kojima brojimo mrtve i teško bolesne, a zdravstveni sistem jedva odoleva, država dopušta nesmetano delovanje ovih opasnih pojedinaca i grupa.

Iz ove stranke poručuju da nisu dovoljna kratkotrajna privođenja lidera antivakcinalista, nego da je potrebno njihovo strogo sankcionisanje.

LSV u saopštenju koje potpisuje predsednik Nenad Čanak skreće pažnju i na ponašanje pojedinih medija, koji dopuštaju promovisanje antivakcinalnih ideja i zahteva od nadležnih regulatornih teela da to onemoguće.

Bonus video:

00:20

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Bule Goncić pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.