VUČEVIĆ POJASNIO: Pojedinci iz opozicije patološki mrze Vučića
Foto: Kurir Televizija Printscreen

GRADONAČELNIK NOVOG SADA

VUČEVIĆ POJASNIO: Pojedinci iz opozicije patološki mrze Vučića

On je upitao funkcionere Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Mariniku Tepić i Borka Stefanovića zašto nisu gradili bolnice po Srbiji

Objavljeno:

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević optužio je danas pojedince iz opozicije da "patološki" mrze predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića."Vi ste dokaz da patološka mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ozbiljno utiče na mentalno zdravlje. Na sreću, pa ima i gde i ko da vas leči u Srbiji, za razliku od vremena kada ste vi bili na vlasti", naveo je Vučević u saopštenju.

On je upitao funkcionere Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Mariniku Tepić i Borka Stefanovića zašto nisu gradili bolnice po Srbiji, umesto što su "po zemaljskoj kugli skrivali pare opljačkane od gradjana".

"Da vas podsetim: nešto ste pokrali i pre prvih temelja, a negde ste maznuli pare a da ni ašov niste zabili u zemlju", naveo je Vučević.

On ih je optužio da su "pokrali milijarde na bolesnima i nemoćnima".

"Bolnice su nam bile kao hotel promaja, dok ste vi gomilali keš na računima širom sveta", poručio je Vučević.

Dodao je da danas gradjani Srbije konačno vide za šta su decenijama izdvajali novac, jer "ima i gde, i na čemu, i ko da ih leči".

"Za četiri meseca smo uspeli da izgradimo dve kovid bolnice, i još jednu ćemo graditi u Novom Sadu. I vakcine ćemo proizvoditi. I naši zdravstveni radnici, naši heroji sada dostojanstveno nose svoje bele mantile jer su u odnosu na 2012. godinu plate i uslovi rada nemerljivo bolji, i taj trend ne staje", ocenio je Vučević.

Dodao je da ga je sramota kad čuje da "oni koje bi trebalo da bude sramota od sopstvenog odraza u ogledalu, sada omalovažavaju heroje naše današnjice".

Bonus video:

01:44

Vučić obilazi izgradnju brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.