VAKCINA DANAS ZNAČI ŽIVOT: Poslanik Aleksandar Mirković uputio važan apel, pročitajte ga, VAŽNO JE!
Aleksandar Mirković, Foto: Printscreen Youtube, Ilustracija/Espreso.co.rs

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

VAKCINA DANAS ZNAČI ŽIVOT: Poslanik Aleksandar Mirković uputio važan apel, pročitajte ga, VAŽNO JE!

Sada je potrebno da svi zajedno učinimo korak više u ovoj borbi protiv opasnog korona virusa, a taj korak je svakako vakcinacija, istakao je Mirković

Objavljeno: 15:52h

Portal Espreso je pokrenuo "vaksersku" kampanju sa ljudima iz javnog života kojima verujete.

01:14

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Aleksandar Mirkovic

Vakcine se naširoko smatraju jednim od najvećih medicinskih dostignuća savremenog sveta, a obzirom da su nam one dostupne, nema razloga da se ne vakcinišemo i spasimo sebi život.

Našoj kampanji se odazvao i Aleksandar Mirković, poslanik Srpske napredne stranke koji je apelovao građanima da se vakcinišu.

- Poštovani građani Srbije, pre više od godinu dana opasan virus pogodio je ceo svet i taj virus je odneo više miliona života. Zahvaljujući požrtvovanju medicinskih radnika, posledice nisu još veće. Država Srbija adekvatno je odreagovala. Učinila je sve kako bi zaštitila zdravlje i živote građana Srbije. Izborili smo se za svaki respirator, za medicinsku opremu, ali smo isto tako izgradili i dve nove kovid bolnice. U ovoj bici smo jedni među najuspešnijima na svetu. Međutim, sada je potrebno da svi zajedno učinimo korak više u ovoj borbi protiv opasnog korona virusa, a taj korak je svakako vakcinacija. Odgovornom politikom Srbija je obezbedila, kao jedina zemlja u svetu, čak četiri različite vakcine koje potpuno besplatno nudi svojim građanima. Ja sam ovu mogućnost iskoristio, a sada pozivam i vas da učinite isto. Vakcinišite se kako bi sačuvali svoje živote i svojih bližnjih. Vakcinišite se i kako bi se život što pre vratio u normalu. Vakcina danas znači život. Vakcinišite se da bi život pobedio. Hvala vam što ćete poslušati ovaj apel i živela Srbija, poručio je gospodin Mirković.

Podsetimo, vakcine svake godine spreče procenjenih dva do tri miliona smrti, zaustavivši više od 20 smrtonosnih bolesti, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

00:50

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Zorana Mihajlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.