NOVINARIMA NIKO NE SME DA PRETI, PORUČIO JE VUČIĆ: Predsednik jasan
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen RTS

bez ucena

NOVINARIMA NIKO NE SME DA PRETI, PORUČIO JE VUČIĆ: Predsednik jasan

On je ocenio da većinu predstavnika bivšeg režima čine bahati i osioni ljudi

Objavljeno: 21:52h

Novinari se moraju poštovati i niko ne sme da im preti, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodeći da taj apel upućuje pre svega predstavnicima vlasti, jer, kako kaže, kod onih sa Mauricijusa i iz Hongkonga nema na šta da apeluje.

Upitan da prokomentariše bahato ponašanje Dragana Đilasa prema novinarima na konferenciji za medije u subotu, Vučić je rekao da su oni izveli nešto kako bi prevarili novinare i kako bi se govorilo o tome, a ne o računima na Mauricijusu, Hongkongu, Švajcarskoj.

On je ocenio da većinu predstavnika bivšeg režima čine bahati i osioni ljudi, koji su se bahato borili za vlast, ali da je suštinsko pitanje u tome odakle im novac.

"Odakle im novac, naš novac, i da li su plaćeni svi porezi. A što se se tiče bahatosti navikli ste, oni mogu da rade sta hoće", rekao je Vučić, podsećaju i da su tukli koleginicu sa Pinka, a da niko iz međunarodne zajednice nije reagovao.

Vučić je rekao i da bi pre svega od svih ljudi iz vlasti tražio da poštuju novinare.

"Imate pravo da odgovorite, kako novinarima Krika tako i drugima, da kažete da ne govore istinu, da su licemeri, ali nemate pravo da pretite i iznosite lične uvrede", rekao je Vučić.

Istakao je da tako apeluje na ozbiljne ljude, a kod ovih, kako kaže, slučajeva sa Mauricijusa i Hohgkonga, nema na šta da apeluje.

Bonus video:

01:38

ŠTA MOŽETE KUPITI ZA 60 EVRA KOJE ĆETE DOBITI OD DRŽAVE: Pogledajte SPISAK stvari koji će mnoge iznenaditi (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.