NE MORAJU DA SE MUČE: Predsednik Vučić otvoreno odgovorio na pitanje o Nebojši Stefanoviću!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen RTS

stav

NE MORAJU DA SE MUČE: Predsednik Vučić otvoreno odgovorio na pitanje o Nebojši Stefanoviću!

Vučić je rekao da nije pitanje da li je on gotov već da li će "sve njihove laži i lopovluk koji su sproveli prema građanima dobiti epilog ili ne", a dodao je da je Stevanović ozbiljan kao i drugi u Srpskoj naprednoj stranci

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Zaječaru, da je za njegove protivnike ministar odbrane Nebojša Stefanović "sada postao najbolji na svetu" zato što se nadaju da bi mogao da uradi nešto protiv njega.

"Ne moraju da se muče, protiv mene je toliko toga učinjeno, toliko su miliona stranica štampali i miliona sati na svojim tajkunskim televizijama govorili da sam gotov", rekao je Vučić kometarišući navode da je Stefanović "ozbiljan igrač koji će, ako padne, povući i njega za sobom".

Vučić je rekao da nije pitanje da li je on gotov već da li će "sve njihove laži i lopovluk koji su sproveli prema gradjanim dobiti epilog ili ne", a dodao je da je Stevanović ozbiljan kao i drugi u Srpskoj naprednoj stranci.

"Ko god da nastavi moraće da gradi puteve i više nikad neće moći da pljačka Srbiju onako kako su oni pljačkali. I neće smeti da ima račune na Mauricijusu", rekao je Vučić, navodeći i da njegov predsednički mandat uskoro ističe.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.