MIHAJLOVIĆEVA PORUČILA OPIZICIJI: Nemate program,pa se krijete iza bojkota
Zorana Mihajlović, Foto: Marina Lopičić

PORUKA OPOZICIJI

MIHAJLOVIĆEVA PORUČILA OPIZICIJI: Nemate program,pa se krijete iza bojkota

- Ko želi da se bori za svoj program, ima dobre kandidate, i siguran je u podršku koju ima kod građana, tražiće razloge da se bori za njih, i u Kosjeriću i Zaječaru i u svakom drugom gradu ili opštini u Srbiji", istakla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da lideri opozicionih stranaka, koji su odustali od borbe za glasove građana na lokalnim izborima, pokušavaju da prikriju prave razloge za bojkot, a to je da nemaju program i da ih građani ne žele na vlasti.

Ko želi da se bori za svoj program, ima dobre kandidate, i siguran je u podršku koju ima kod građana, tražiće razloge da se bori za njih, i u Kosjeriću i Zaječaru i u svakom drugom gradu ili opštini u Srbiji", istakla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ona smatra da je u slučaju Narodne stranke Vuka Jeremića bojkot izbora izgovor jer, kako je navela, "znaju da bez ideja i programa, samo napadajući sve koji ne misle kao oni, ne mogu dobiti podršku građana".

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.