SKUPŠTINA DANAS DONOSI NOVE IZMENE: Tiče se Zakona o utvđivanju porekla imovine!
Skupština Srbije, Foto: Zorana Jevtić

došlo je vreme

SKUPŠTINA DANAS DONOSI NOVE IZMENE: Tiče se Zakona o utvđivanju porekla imovine!

Sednica je počela postavljanjem poslaničkih pitanja

Objavljeno:

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu sednicu, a na dnevnom redu su izmene Zakona o utvrđivanju porekla imovine i posebnom porezu, čija primena počinje 12. marta ove godine.

Sednica je počela postavljanjem poslaničkih pitanja, kao i svakog utorka i četvrtka.

Pred poslanicima je i više međunarodnih sporazuma, među kojima su predlozi zakona o davanju garancije Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Akcionarskog društva Elektromreža Srbije, Beograd (Regionalni program za energetsku efikasnost u prenosnom sistemu II), potvrđivanju Sporazuma o zajmu između KfW i Srbije za projekat "Energetska efikasnost u zgradama javne namene i obnovljivi izvori energije u sektoru daljinskog grejanja - Ozelenjavanje javnog sektora".

Skupština razmatra i predloge zakona o potvrđivanju Sporazuma o prosvetnoj, kulturnoj i sportskoj saradnji između vlada Srbije i Meksika, Sporazuma o statusu između Srbije i Evropske unije o akcijama koje sprovodi Evropska agencija za graničnu i obalsku stražu u Srbiji i Sporazuma između vlada Srbije i Severne Makedonije o saradnji u oblasti borbe protiv trgovine ljudima.

Na dnevnom redu je i Izveštaj o radu Komisije za zaštitu konkurencije za 2019. godinu, sa Predlogom zaključka Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku od 3. februara 2021. godine.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.