VUČIĆ: Imam 75 kumova, šta rade privatno - njihova stvar
Vučić i kumovi, Foto: Printscreen/RTS

vučić o intimnijim stvarima

VUČIĆ: Imam 75 kumova, šta rade privatno - njihova stvar

To nije moj i Bašanovićev ili moj i Petrovićev novčanik, istakao je predsednik

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na pitanje da prokomentariše objavu Krika da je njegov kum Nikola Petrović kupio aviokompaniju Stanka Subotica, da on ima 75 kumova i da ne zna šta sve oni rade privatno, kao i da je među njima i Zoran Bašanović koji ga sada ruši zajedno sa Draganom Đilasom.

"Nemam pojima šta radi i kupuje (Nikola Petrović), privatnim poslovima se bavi, uvek je bio bogat, imam i drugog kuma Bašanovića koji je zajedno sa Draganom Đilasom kupio televiziju. Ali, kakave ja veze imam sa tim", zapitao je Vučić.

To nije moj i Bašanovićev ili moj i Petrovićev novčanik, istakao je predsednik.

Istakao je da seon lično ne bavi nikakvim privatnim biznisom, kao i da se nikada nije vozio Petrovićevim autobusima ili avionima.

"Čovek se ceo život bavi privatnom biznosom. Reč je o čoveku koji je bio bogat i pre politike. Jedinu vezu sa državom je imao kada mu je režim DS davao dozvole za neke hidroelektrane, a u naše vreme ništa od toga nije dobio, a šta radi privatno, to je njegova stvar", naglasio je Vučić.

Istakao je i da njegov kum Bašanović od njega nije dobio ništa niti može.

"Probajte da pokušate da pronađete nešto kod mene, a ne da progonite ljude jer sam pre 15 ili 20 godina nekom krstio dete ili bio kum na venčanju. Imam 75 kumova i ne mogu da odgovaram za svakog od njih. To je njihova privatna stvar šta rade", naglasio je on.

Vučić dodaje da, kako kaže, kod nekih postoji nervoza pa potežu to pitanje pošto ne mogu da objasne kako su uvećali imovinu za 619 miliona evra, što je, kaže, zvančan podatak.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.