STEFANOVA (37) MAJKA VERUJE DA ON DANIMA OBILAZI MANASTIRE: Tog dana je ulazio i izlazio iz kuće, šetao po dvorištu
Stefan Gavrilović, Foto: Facebook/milija Milosavljevic

DA LI STE GA VIDELI?

STEFANOVA (37) MAJKA VERUJE DA ON DANIMA OBILAZI MANASTIRE: Tog dana je ulazio i izlazio iz kuće, šetao po dvorištu

Stefan je nestao 6. februara

Objavljeno:

Majka Stefana Gavrilovića (37), koji je nestao 6. februara u Ćupriji veruje da je njen sin krenuo da obilazi manastire, ali ističe da joj je čudno što je otišao bez jakne, novčanika i mobilnog telefona.

- Moj sin se posvetio veri. Obilazio je crkve i manastire i to ne samo u našoj zemlji već i u inostranstvu. Baš je i početkom januara išao sa prijateljima u manastir - započela je razgovor za Telegraf.rs Stefanova majka.

Kako je objasnila, njen sin je tog dana kad je nestao ulazio i izlazio iz kuće, šetao je po dvorištu...

- Nakon toga je oko 11 časova izašao iz dvorišta. Mislila sam da je otišao do prodavnice. Na svom putu sreo je teču i jednog komšiju, koji mi je rekao da je taj dan Stefan sa njim razgovarao u "prolazu", što inače ranije nije bio slučaj. Ranije bi stao i razgovarao - kaže majka.

Kako su sati odmicali, a Stefan se nije vraćao kući, majka se zabrinula.

- Kad sam videla da nije poneo novčanik shvatila sam da nije otišao u prodavnicu jer on nikad novac nije nosio u džepu. Umeo je da ide bez mobilnog u prodavnicu ali nikad bez novčanika - istakla je majka.

Stefan Gavrilović
foto: Facebook/milija Milosavljevic

Napominje da nije videla nikakvu promenu u njegovom ponašanju tog dana kad je nestao, kao ni u prethodnom periodu.

Priča o Stefanovom nestanku

Pored bola, koji slama dušu, majka se "bori" i sa pričama koje su se pojavile nakon Stefanovog nestanka. Jedna posebno oduzima dah.

- Ljudi svašta pričaju. Pričaju da je u vreme kad je Stefan nestao neko skočio sa mosta u Veliku Moravu. Povezuju to sa njim. Međutim, ta informacija nije potvrđena u MUP-u. Postoji priča da je neko skočio i da je ta osoba imala oko 50 godina - objasnila je majka.

Stefan se, prema priči majke, u Ćupriji ni sa kim ne druži. Ima prijatelje, koji su iz drugih gradova i koje je upoznao obilazeći manastire i crkve.

- Baš se skoro dogovarao sa jednim od njih da opet uskoro idu zajedno da ih obilaze - zaključila je razgovor za Telegraf.rs majka Stefana Gavrilovića.

Moli se svako ko ima neku informaciju o nestalom muškarcu da se javi na broj telefona 064/17-97-914 i 064/95-93-320, ili da pozove policiju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.