UMORAN SAM OD TOGA: Predsednik Vučić o jako bitno pitanju!
Aleksandar Vučić, Foto: Prva TV

otkrio

UMORAN SAM OD TOGA: Predsednik Vučić o jako bitno pitanju!

"Što se tiče dijaloga, mi smo uvek spremni da razgovaramo, ali za dijalog je potrebno dvoje", ukazao je Vučić na konferenciji za novinare povodom 100 dan rada vlade

Objavljeno:

Srbiju i opstanak našeg naroda neće moći da ugroze, ali sam umoran od neodgovornih politika na Balkanu, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitan da li je moguće nastavi dijalog u situciji kada se predstavnici Prištine zalažu za ujedinjenje sa Albanijom i traže brisanje ZSO iz Briselskog sporazuma.

"Što se tiče dijaloga, mi smo uvek spremni da razgovaramo, ali za dijalog je potrebno dvoje", ukazao je Vučić na konferenciji za novinare povodom 100 dan rada vlade.

On je dodao i da bi najlakše mogao da im odgovori istom merom, ali je napomenuo da je umoran od svih naših neodgovrnih politika na Balkanu.

"Neka izgovaraju šta hoće, neki drugi će morati da rešavaju te probleme sa njima, a oni da ugroze opstanak našeg naroda ili da ozbiljnije ugroze Srbiju nije realno", poručio je predsednik.

On je istakao da Srbija mora da pokaže svoju veličinu tako što će pokazati koliko je veća, jača, uspešnija, kao i da svima u regionu pomognemo i radimo na tome da zajednički budemo uspešniji.

Predsednik je ironično primetio i da bi ga na barjak u Briselu okačili kada bi pomenuo ujedinjavanje srpskog naroda, i preneo da se na takvu opasku danas u razgovoru nasmejao i ambasador EU u Srbiji Sem Fabrici.

"Neodgovonost je nekima dozvoljena, onima koji su ozbiljni nije. Srbija ne sme da bude neodgovorna", zaključio je Vučić.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.