KOJE VEZE DUŽE TRAJU - poznanstva iz KAFIĆA ili preko APLIKACIJE? Odgovor će vas OSTAVITI bez TEKSTA!
Jedno švajcarsko istraživanje, u kojem je učestvovalo 3.235 punoletnih parova, pokazalo je da su oni koji su se upoznali na takav način motivisaniji za zajednički život, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

KOJE VEZE DUŽE TRAJU - poznanstva iz KAFIĆA ili preko APLIKACIJE? Odgovor će vas OSTAVITI bez TEKSTA!

Veze započete na aplikacija za upoznavanje imaju više šanse da uspeju iz jednog prostor razloga.

Objavljeno:

Partneri koji su se upoznali preko aplikacija verovatno će duže ostati u emotivnoj vezi od parova čije je poznanstvo počelo na uobičajen način, smatraju stručnjaci.

Mada se aplikacije uglavnom doživljavaju kao platforme za vrzo pronalaženje partnera, studije su pokazale da su one najbolja adresa za ljubav na duže staze.

Jedno švajcarsko istraživanje, u kojem je učestvovalo 3.235 punoletnih parova, pokazalo je da su oni koji su se upoznali na takav način motivisaniji za zajednički život. Žene koje su preko "Tindera" i sličnih aplikacija pronašle partnera, više su želele da imaju decu. Osim toga, parovi koji su na ovaj način stupili u kontakt bili su jednako seksualno i socijalno zadovoljni kao i drugi.

Istraživanje je pokazalo i da ovakve platforme pomažu u negovanju veza na daljinu, ali i onih u kojima su partneri različiti po stepenu obrazovanja.

Bonus video:

(Espreso.rs/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.