Dačić: 100 dana je malo da se sagledaju rezultati Vlade!
Dačić, Foto: TV PINK PRINTSCREEN

saopštio pred svima

Dačić: 100 dana je malo da se sagledaju rezultati Vlade!

On je naveo da njega, kao predsednika parlamenta, zanima šta Vlada Srbije šalje Skupštini na usvajanje

Objavljeno:

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić smatra da rad kabineta Ane Brnabić ne treba sagledavati u kontekstu 100 dana, navodeći da je to malo vremena da se sagledaju rezultati izvršne vlasti i da tek očekuje intenziviranje rada Vlade Srbije.

Dačić je na K1 rekao da ima novih ministara i da je očigledno bio potreban jedan period prilagođavanja i uvođenja u posao, jer, kako kaže, nije isto biti direktor u nekoj firmi i biti ministar.

On je naveo da njega, kao predsednika parlamenta, zanima šta Vlada Srbije šalje Skupštini na usvajanje, kada će biti predloženi novi zakoni ili izmena nekih starih zakona.

Upitan da li je zadovoljan radom ministara iz Socijalističke partije Srbije, Dačić je kazao da ih malo ima, kao i da za 100 dana ne može da kaže da li je zadovoljan radom ili nije.

"Kategorija 100 dana je uvedena, ne da bismo mi ocenjivali ministre, već je to bio džentlmenski dogovor da se ostavi 100 dana Vladi da je niko ne napad i ne dira, a da ona mogu i da krenu napadi. Ostalo je 100 dana kao termin, a napadi su usledili prvog dana od formiranja Vlade", rekao je Dačić.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.