TOMA SMEŠTEN U ČEDIN KREVET: Najnovije vesti o Nikolićevom stanju
Tomislav Nikolić, Foto: Stefan Jokić

ZDRAVSTVENO STANJE

TOMA SMEŠTEN U ČEDIN KREVET: Najnovije vesti o Nikolićevom stanju

Nikolić leži u istoj sobi u kojoj su pre samo dve nedelje lekari jedva spasli život Jovanoviću,

Objavljeno:

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je zbog kovida-19 na lečenju u KBC „Dragiša Mišović”, smešten je u istu sobu, tačnije u isti krevet u kom je pre njega ležao lider LDP Čedomir Jovanović.

Da Nikolić leži u istoj sobi u kojoj su pre samo dve nedelje lekari jedva spasli život Jovanoviću, potvrđeno je Objektivu iz više izvora bliskih nekadašnjem predsedniku Srbije.

STABILNO

ako navode naši sagovornici, Nikolićevo stanje je stabilno, zbog čega je u utorak uveče skinut s kiseoničke podrške. Prema rečima naših izvora, Nikolić ima izražene simptome kovida-19 – obostranu upalu pluća, malaksalost i kašalj, dok je njegova supruga Dragica, koja je takođe zaražena opakim virusom, skoro bez ikakvih simptoma.

Podsetimo, Nikolići su u bolnici od ponedeljka po podne, a zajedno s njima primljen je i jedan član njihovog obezbeđenja. Prve nezvanične informacije govorile su da je bivši predsednički par završio na kiseoniku iste noći po prijemu.

NA ČELU PRAJDA?

Inače, pojedinci iz Nikolićevog bliskog okruženja uz osmeh komentarišu da se nadaju da, posle lečenja u istom krevetu u kom je bio i Jovanović, Nikolić neće početi da se zalaže za LGBT prava i nezavisno Kosovo.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.