ŠEŠELJU SVINJO, ZLOČINČE NAJOBIČNIJI, ČEKAM TE, DOĐI SA PIŠTOLJEM: Čanak divljao kod Marića, izbačen skroz iz TAKTA
Nenad Čanak, Foto: Printscreen

NESVAKIDAŠNJE IZDANJE LIDERA LSV

ŠEŠELJU SVINJO, ZLOČINČE NAJOBIČNIJI, ČEKAM TE, DOĐI SA PIŠTOLJEM: Čanak divljao kod Marića, izbačen skroz iz TAKTA

Lider LSV vikao i besneo u studiju, isprovociran pitanjima voditelja

Objavljeno:

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak brutalno je izvređao i opsovao predsednika SRS Vojislava Šešelja i izazvao ga na dvoboj sa pištoljima. Njegov jutrošnji ispad usledio je nakon gostovanja Šešelja u sinoćnjoj emisiji “Ćirilica”, tokom koje je izbila žestoka svađa sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, koji je zbog toga napustio studio.

Čanak je ispričao kako je Šešelj kada su se našli oči u oči “stavio bodigarda pa rekao da će mu kopulirati sa majkom” nakon čega je počeo da viče i preti.

“E pa Vojislave Šešelju svinjo jedna zločinče najobičniji, čekam te gde hoćeš kad hoćeš sa pištoljem ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim da rešimo to za svagda”, besno je rekao Čanak u studiju Jutarnjeg programa na televiziji Happy kod Milomira Marića.

Prethodno je voditelj pokušao da izmami reakciju lidera LSV pričajući o Šešeljevim akademskim uspesima. Na opasku da je Šešelj doktorirao kao najbolji u Jugoslaviji Čanak je nastavio sa napadima.

“Kako je doktorirao? Zato što je trebalo iz neke selendre da izvuku nekoga ko će da bude doktor nauka da komunisti pokažu kako su vertikalni proboji mogući. To je Šešeljev doktorat. Šta me tu maltretiraju sa tim Šešeljevim doktoratom? Šta on zna?”, besneo je Čanak.

Marić je nastavio da ga podbada pitanjem da li je Šešelj pametniji od njega, pa je Čanak još oštrije odgovorio.

“On je zver koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludeo došao da se sprda sa ovom zemljom i sa ovim narodom”

Onda je ispričao kako je bivši šef diplomatije SRJ Vuk Drašković navodno upitao Šešelja kako može toliko da laže, na šta mu je ovaj navodno odgovorio: “Dok je milion nepismenih u Srbiji ja ne treba da brinem za svoju budućnost”.

Čanak je zatim žestoko izvređao Šešelja, nazvavši ga najpogrdnijim imenima. Čak ga je izazvao da “obračun”

“To su bre prevaranti, gomila šljama i ološa. Nisam ja pobeđen, neka dođe to smeće da se obračunamo jednom pa zauvek, a ne da me sačekuje ovde kao kukavica poslednja. To đubre najobičnije sa svojim telohraniteljima”, rekao je besno lider LSV i optužio Marića da nije ništa učio da spreči incident kod njega u emisiji.

(Espreso / Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.