Boško Obradović za Espreso: Ako postanem predsednik Srbije, prekinuću saradnju sa MMF!
Foto: Nebojša Mandić

odlučan u nameri

Boško Obradović za Espreso: Ako postanem predsednik Srbije, prekinuću saradnju sa MMF!

Ko su mu najveći protivnici, na čiju podršku računa i zašto je podoban kandidat za to mesto, Boško Obardović otkriva za naš portal
Objavljeno:

Svakako kandidat SNS-a, ma ko on bio. Ko god i da bude, on je kandidat prošlosti, ja sam kandidat budućnosti Srbije.

- Šta biste prvo uradili kao predsednik?

foto: Beta

Naša država je demontirana na mnogim bitnim mestima. Institucije slabo ili nikako ne funkcionišu. Bezbednost može lako biti ugrožena. Zna se razlog tome. Zato ću se zahvaliti tutorima i naredbodavcima iz stranih ambasada koji su kreirali dosadašnju državnu politiku, zahvaliću se MMF-u i Svetskoj banci koji su devastirali srpsku ekonomiju i okrenuću se domaćim stručnjacima iz svih oblasti sa kojima ću povesti borbu za vraćanje i jačanje uloge države u društvu.

- Na čemu će se bazirati vaša predsednička kampanja?

Nama je potreban predsednik koji će zaustaviti demontažu srpske države, koji veruje u snagu sopstvenog naroda i koji će strpljivim i upornim radom, profesionalizacijom i podizanjem nivoa stručnosti administrativnog aparata, jačati ulogu države u društvu. Jaka država Srbija mora povratiti ulogu matične države svim Srbima iz regiona i rasejanja. Verujem u sopstvene snage i mogućnosti našeg naroda, nasuprot oslanjanja na neoliberalni model društva koji nikome nije dobra doneo. Kampanju zasnivam na odbrani kako univerzalnih načela humanosti i slobode, tako i na očuvanju nacionalnih vrednosti.

(S.T.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.