VUČIĆ O DETALJIMA ISTRAGE UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA OTKRIO VAŽAN DETALJ! Srbija će se boriti da se rasvetli slučaj!
Foto: Printscreen

PREDSEDNIK

VUČIĆ O DETALJIMA ISTRAGE UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA OTKRIO VAŽAN DETALJ! Srbija će se boriti da se rasvetli slučaj!

Lider SDP-a sa Kosova i Metohije, ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje stranke Građanska inicijativa “Srbija, demokratija, pravda” u Kosovskoj Mitrovici

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića da će se Srbija boriti da pronađe počinioce, iako naša država nema efektivnu kontrolu na Kosovu i Metohiji.

“Mi smo kompletnu sliku o tome i sa licima koja bi mogla biti umešana kroz naše agencije završili. Nismo mogli da prisustvujemo uviđaju i nemamo direktne dokaze. Za to je potrebno da se materijali sa uviđaja pojave u našim rukama ili direktno priznanje nekog od učesnika. Direktnu sliku onih koji bi imali motiv i onih koji bi bili umešani u ovaj težak zločin naše službe već mesecima imaju”, rekao je Vučić.

Podsetimo, lider SDP-a sa Kosova i Metohije, ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje stranke Građanska inicijativa “Srbija, demokratija, pravda” u Kosovskoj Mitrovici. U njega je oko 8.15 sati ujutru ispaljeno šest hitaca iz oružja sa prigušivačem. Ivanovića je na pločniku pronašla komšinica koja je krenula po hleb, i pozvala Hitnu pomoć koja je vrlo brzo stigla na lice mesta. Ivanović je prebačen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, gde je preminuo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.