ZORANA MIHAJLOVIĆ OBJAVILA NAJNOVIJU SLIKU: U tri stvari na njoj bukvalno su su svi gledali (FOTO)
Zorana Mihajlović, Foto: Pritnscreen

PRELEPO

ZORANA MIHAJLOVIĆ OBJAVILA NAJNOVIJU SLIKU: U tri stvari na njoj bukvalno su su svi gledali (FOTO)

Ministarkini pratioci pomno vrebaju svaki njen korak i objavu, a najdraže su im one iz privatnog života

Objavljeno:

Koliko minstarka Mihajlović voli svoj posao jasno govore i fotografije koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, bilo da su iz kabineta ili terena koje posećuje u sklopu svojih poslovnih aktivnosti.

"Pozdrav sa posla... Napravićemo moćan energetski i rudarski sektor, jer su strateški važni za Srbiju i naš razvoj", napisala je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike Zorana Mihajlović u svojoj novoj objavi, a ono što je svima koji je prate skrenulo pažnju su globusi koji se nalaze na stolu iza ministarke.

Da li je Zorana Mihajlović pasionirana ljubiteljka geografije ili smatra da su ovi globusi samo dobar deo enterijera njenog kabineta ostaje nam da nagađamo.

Ministarkini pratioci pomno vrebaju svaki njen korak i objavu, a najdraže su im one iz privatnog života. Zanima ih njen dom, garderober, partner, a i sa kim provodi najviše vremena van svojih poslovnih aktivnosti.

Zorana Mihajlović retko objavljuje fotografije iz privatnog života, ali je nedavno toliko bila inspirisana uživanjem sa kućnim ljubimcima u svom toplom domu, pa je fotografiju podelila na svoj instagram profil, a detaljnije o tome možete pročitati ovde.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.