MRKONNJIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Odmah se oglasio!
Mrkonjić, Foto: Filip Plavčić

ovo je njegovo stanje

MRKONNJIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Odmah se oglasio!

Hospitalizovan zbog upale pluća

Objavljeno:

Partner pevačice Ane Bekute, Milutin Mrkonjić Mrka pre nekoliko dana je smešten u bolnicu "Dragiša Mišović", zbog lakše upale pluća i visoke temperature, a kako se saznaje danas je pušten kući.

Naime, nakon što je Milutin smešten u bolnicu, Ana je izjavila da se oseća dobro i da su oboje dobili negativne testove na korona virus.

- Milutin je dobro. Sinoć je smešten u bolnicu zbog lakše upale pluća i visoke temperature. I on i ja smo dobili negativne testove na korona virus. Nadamo se da će ga uskoro pustiti kući i zaista nema potrebe za velikom medijskom dramom. Hvala svima koji ste se iskreno zabrinuli za Milutinovo zdravlje i svima koji ste poslali poruke podrške. Svima želim srećnu, zdravu i mirnu 2021. godinu - izjavila je pevačica tada.

Mrkonjić je tada izjavio da je imao temperaturu i da je poslat na testiranje na korona virus.

- Preksinoć sam imao temperaturu 37, a sinoć je skočila na 39 i rešili su da me strpaju u bolnicu. Radili su mi test, rezultati su negativni. Očigledno su na početku uhvatili sve, jer su na skeneru videli neke promene, nisam ni zapamtio na čemu, i onda se zbog toga vodim kao kovid pacijent. Malo sam malaksao, ali neću više ništa da pričam, videćemo kako će sve teći ovih dana - rekao je Mrkonjić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.