Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost!
Branko Ružić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

stav

Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost!

Ružić je to rekao odgovarajući na pitanje da li je za to da SNS i SPS imaju zajedničkog kandidata na izborima za šefa države ili smatra da SPS treba da nastupi samostalno....

Objavljeno:

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i visoki funkcioner SPS-a, Branko Ružić, izjavio je da je realnost zajednički kandidat Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije za šefa države na izborima 2022. godine.

Ružić je to rekao za današnje Večernje novosti, odgovarajući na pitanje da li je za to da SNS i SPS imaju zajedničkog kandidata na izborima za šefa države ili smatra da SPS treba da nastupi samostalno.

"Srbija nam je na prvom mestu, nisam primetio da postoje disonantni tonovi u vezi sa realitzacijom vitalnih državnih ciljeva, tako da ovakav model učešća i na narednim predsedničkim izborima vidim kao realističan, moguć i odgovoran", rekao je Ružić.

On je objasnio da se na predsedničkim izborima građani opredeljuju za politiku kandidata, kao i da je strateška saradnja dve stranke i njihovih lidera Aleksandra Vučića i Ivice Dačića u vezi sa vitalnim državnim pitanjima dalo impozantan pobednički rezultat zajedničkog kandidata na prethodnim izborima.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.