SRBIJA ĆE BITI SIGURNA I BEZBEDNA ZEMLJA ZA SVE GRAĐANE: Vučić nakon hapšenja kriminalca Darka Eleza!
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

nakon hapšenja darka eleza

SRBIJA ĆE BITI SIGURNA I BEZBEDNA ZEMLJA ZA SVE GRAĐANE: Vučić nakon hapšenja kriminalca Darka Eleza!

Istakao je da će se borba protiv kriminala voditi na svim frontovima, od onih koji nelegalno proizvode i prodaju duvan, do razotkrivanja velikih kriminalih klanova

Objavljeno:

Srbija se protiv kriminala bori vrlo odlučno, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić nakon hapšenja ranije osuđivanog kriminalca Darka Eleza.

Odgovarajući na pitanje novinara da li Srbija može da se izbori sa kriminalom, Vučić je istakao da će država "uraditi svoj posao".

"Obavićemo taj posao vrlo odlučno. Srbija će biti sigurna i bezbedna zemlja za sve građane i time ćemo garantovati i budućnost svojoj deci", rekao je Vučić u Golubincima.

Istakao je da će se borba protiv kriminala voditi na svim frontovima, od onih koji nelegalno proizvode i prodaju duvan, do razotkrivanja velikih kriminalih klanova.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ranije je izjavio da je hapšenje jednog od najzloglasnijih kriminalaca Darka Eleza dokaz je da policija radi svoj posao i da se odgovorno bori protiv organizovanog kriminala.

Dodao je da je osumnjičeni višestruki povratnik u izvršenju najtežih krivičnih dela kojeg je 2011. godine Viši sud u Beogradu, po optužnici specijalnog Tužilaštva za organizovani kriminal, osudio je na devet godina zatvora za pet krivičnih dela među kojima su i krivična dela iznuda i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Vulin je dodao i da je Elez organizovao kriminalnu grupu od još pet lica koja je tokom 2009. godine iz Crne Gore prokrijumčarila 44 kilograma opojne droge skank, radi preprodaje na ilegalnom tržištu.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.