ŠAPČANINA NATERALI DA UĐE U KOLA, NASTAO JE HOROR! Vratio je kamatu, ne i glavnicu, završio je u bolnici
Ilustracija, Foto: Kurir/M.S.

užas u šapcu

ŠAPČANINA NATERALI DA UĐE U KOLA, NASTAO JE HOROR! Vratio je kamatu, ne i glavnicu, završio je u bolnici

Kako se saznaje, otmica se dogodila u nedelju uveče, a uhapšenima je određen pritvor do 30 dana

Objavljeno:

Šabačka policija uhapsila je N. K. (24) B. Đ. (24) i S. D. (21) zbog sumnje da su oteli momka koji je navodno dugovao novac osumnjičenom N.K. i pretukli ga na pijaci na izlazu iz Šapca.

Kako se saznaje, otmica se dogodila u nedelju uveče, a uhapšenima je određen pritvor do 30 dana.

- N. K. je sa drugovima došao kolima do kuće oštećenog, navodno kako bi mu ovaj vratio novac koji mu je pozajmio. Međutim, mladić je imao para samo da vrati kamatu, ali ne i glavnicu pa su ga oni naterali da uđe u kola da se malo provozaju - priča izvor iz istrage.

Kada su seli u kola, N.K. i drugovi su se sa oštećenim momkom uputili nekoliko kilometara dalje od njegove kuće.

- Došli su do pijace, tu su mu pretili, udarali ga i šamarali. U jednom momentu mladić je uspeo da se otme i pobegne im, pa je otišao pravo u bolnicu - kaže sagovornik i nastavlja:

- Kako je mladić imao povrede koje su evidentno nastale u tuči, lekari su po službenoj dužnosti obavestili policiju koja je došla i ispitala povređenog. On je rekao da je otet i pretučen, navodno zbog duga od oko 1.000 evra. Klupko se tako odmotalo - rekao je izvor.

Osumnjičeni su brzo uhapšeni i uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu. - Ispituje se da li su oni davali novac na kamatu, odnosno, bavili se zelenašenjem - objašnjava naš sagovornik.

(Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.