SUTRA POČINJE VAKCINACIJA PROTIV KORONE U SRBIJI! VUČIĆ: Vakcinu će prvi primiti neko IZ DRŽAVNOG VRHA!
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen RTV Pink

DOBRE VESTI

SUTRA POČINJE VAKCINACIJA PROTIV KORONE U SRBIJI! VUČIĆ: Vakcinu će prvi primiti neko IZ DRŽAVNOG VRHA!

Predsednik Srbije najavio je početak vakcinacije u našoj zemlji!

Objavljeno:

- Vakcinacija protiv korone kreće sutra u staračkim domovima, pretpostvljam, oni su najugroženija kategoroija zato od njih počinjemo - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je vakcina spas.

- I neko iz državnog vrha će da primi, da li Ana ili ja, videćemo - rekao je Vučić.

Prema poslednjim podacima, u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 16.022 osoba, njih 4.080 je pozitivno, dok su nažalost 49 osobe preminule.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 313 pacijenata.

Vest dana juče je bila da su u Srbiju stigle prve doze Fajzerove vakcine protiv kovida 19. Avion sa prvih 4.800 komada cepiva sleteo je juče oko 10 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a potom su uz ispoštovan "hladni lanac" transporta i skladištenja, prebačene u Insititut "Torlak".

U Srbiji su pre dva dana relaksirane protivepidemijske mere, pa će sve do petka kafići, restorani, tržni centri i uslužne delatnosti raditi do 20 sati, a tog dana ponovo će se sastati Krizni štab za borbu protiv korona virusa, kada će biti donete odluke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.