ODREĐEN BUDŽET ZA JAGODINU : Na raspolaganju oko 3 milijarde dinara!
Budžet za Jagodinu, Foto: Printscreen

velika sredstva omogućena

ODREĐEN BUDŽET ZA JAGODINU : Na raspolaganju oko 3 milijarde dinara!

Budžet je prvenstveno namenjen rešavanju problema građana

Objavljeno:

Planirana sredstva za izvršenje budžeta grada Jagodine za tekuću godinu u iznosu od 3.624.361.000 dinara povećavaju se za 3,74 odsto, odlučili su odbornici na jučerašnjoj Skupštini grada Jagodine.

Sredstva iz budžeta za narednu godinu planirana su u iznosu od oko 3 milijarde 878 miliona dinara, od čega će najviše, 87 odsto, činiti tekući prihodi.

Kapitalne investicije biće rekonstrukcija Skvera omladine, Kulturnog centra i dogradnja novog objekta, a ulagaće se i u saobraćajnu infrastrukturu, vodovodnu i kanalizacionu mrežu u prigradskim naseljima i selima.

- Realizacija budžeta odvijaće se u vrlo teškim uslovima, u uslovima borbe protiv poštasti koja je zahvatila ceo svet i Srbiju, ali i borbe za održanje i razvoj ekonomije.

Budžet je prvenstveno namenjen rešavanju problema građana, ima svoju razvojnu i socijalnu stranu i nadam se da ćemo kroz štednju i racionalno ponašanje ostvariti planove.

Ove godine smo sproveli i anketu sa građanima o kapitalnim investicijama u narednoj godini i usvojili njihove primedbe – naveo je za „Novosti“ gradonačelnik grada Jagodine Ratko Stevanović.

(Espreso.co.rs/novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.