KIČERAJA DO J*JA, DŽIBERLUK: Karić igra, baca jastuke, ikone sevaju na sve strane! TVITER GORI ZBOG OVOG SNIMKA
Bogoljub Karić, Foto: Twitter

a kod njega, veselo!

KIČERAJA DO J*JA, DŽIBERLUK: Karić igra, baca jastuke, ikone sevaju na sve strane! TVITER GORI ZBOG OVOG SNIMKA

Karić je u svom šaljivom stilu, igrao i pevao sa svojom suprugom, a celu "predstavu" je zabeležila njegova gošća koja se kako je naveo, upravo vratila iz SAD

Objavljeno:

Bogoljub Karić je na svom Tviter profilu koji broji preko 6.000 pratioca objavio snimak koji je izazvao veliki broj komentara. I dobrih, i onih koji su imali za cilj da ga kritikuju, ali i uvrede.

Naime, Karić je u svom šaljivom stilu, igrao i pevao sa svojom suprugom, a celu "predstavu" je zabeležila njegova gošća koja se kako je naveo, upravo vratila iz SAD.

- Evo došli su nam amerikanci u goste, naša Miljana kosovka devojka je upravo sletela iz Pensilvanije pravo na veselje. Naravno po našim starim kosovskim običajima, odmah se pušta muzika, počinje veselje, zabava, napisao je Karić na svom Tviter profilu.

On je napisao kako slabo izlazi iz svog doma zbog epidemije koronavirusa, a kući uživa uglavnom uz srpsko-kosovsku muziku.

- Pošto trenutno ne napuštamo naše domove zbog situacije sa koronom koja je i dalje nezaustavljiva, nadjemo uvek dovoljno vremena da se zabavimo uz našu staru srpsko-kosovsku muziku koja nas uvek sve podigne na noge, dodao je.

Dok je nekima cela scena bila veoma interesantna, drugi su ga oštro kritikovali.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.