KRISTINA MANDARINA ZGADILA ŽIVOT CIMERKI:Previjala otvorene rane od operacije,nema gde nema rezova!KAO FRANKENŠTAJN
Foto: printscreen

OPERACIJA USPEŠNA

KRISTINA MANDARINA ZGADILA ŽIVOT CIMERKI:Previjala otvorene rane od operacije,nema gde nema rezova!KAO FRANKENŠTAJN

Kristina Mandarina, bila na estetskom zahvatu, svakog dana mora da dezinfikuje i previje rane

Objavljeno:

S obzirom na to da je pre ponovnog ulaska na hrvatsku 'Farmu', Kristina Mandarina, bila na estetskom zahvatu, svakog dana mora da dezinfikuje i previje rane. Dok je to radila ovog jutra, u kupatilo je ušla Maja koju je zanimalo kako to sve izgleda te šta je Kristina radila.

Joj, ne izgleda meni to baš dobro. Užas. Je li boli? - priupitala ju je Maja zabrinuto na šta joj je Mandarina kazala kako nije strašno te da puno gore izgleda nego što je boli.

Kristina
foto: Printscreen Nova S

Kike moja, koji će ti to đavao u životu?! - poručila joj je Maja u neverici.

Kristina Mandarina kaže kako kada se pogleda u ogledalo vidi jednu privlačnu devojku koja radi na sebi i koja izgleda prirodno.

Kristina
foto: Printscreen Nova S

- Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, evo sad se vidi, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa preterano. Trudim se izgledam što prirodnije - izjavila je Mandarina, a Maji nije bilo dobro nakon što je videla rane iznad Kristininih obrva.

Učestvovanje u Farmi, kaže Kristina, jako ju je promenilo te je shvatila kako ljudi trebaju više ceniti neke stvari koje im život pruža.

- Prvenstveno sam shvatila da se treba ceniti mobilni telefon više. Možda zvuči smešno, ali to treba ceniti - otkrila je ona.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.