VUČIĆ SAOPŠTIO DOBRU VEST: Sutra otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, izgrađena je u rekordnom roku! (FOTO)
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug printscreen

borba protiv korone se nastavlja

VUČIĆ SAOPŠTIO DOBRU VEST: Sutra otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, izgrađena je u rekordnom roku! (FOTO)

"I naša je stvar, poručuju učiteljice, učenici i njihovi roditelji, učesnici istoimenog projekta za podršku lekarima, medicinskim sestrama i pacijentima", istakao je predsednik Srbije...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra biti otvorena nova kovid bolnica u Kruševcu, koja je, kako je istakao, izgrađena u rekordnom roku.

"Sutra otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, u rekordnom roku izgrađenu, a ovi divni crteži krasiće zidove naših bolnica. Hvala deci - umetnicima što su nam ulepšali ovu nedelju. Ovo su njihovi crteži kojima nam pokazuju kako vide našu zajedničku borbu protiv Covid-19", naveo je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je objasnio da su učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ "Vuk Karadžic" iz Kruševca crtali i napravili postere, koje šalju kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i objavio fotografije crteža.

"I naša je stvar, poručuju učiteljice, učenici i njihovi roditelji, učesnici istoimenog projekta za podršku lekarima, medicinskim sestrama i pacijentima", istakao je predsednik Srbije.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.