VULIN U VALJEVU: Nastavićemo da ulažemo u poboljšanje uslova rada policijskih službenika! (FOTO)
Vulin sa policijskim službenicima, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

razgovori

VULIN U VALJEVU: Nastavićemo da ulažemo u poboljšanje uslova rada policijskih službenika! (FOTO)

Ministar Vulin i direktor policije Vladimir Rebić razgovarali su sa policijskim službenicima zaposlenim u Policijskoj upravi u ovom gradu o bezbednosnoj situaciji i uslovima rada

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Valjevu da će država nastaviti dalja ulaganja u poboljšanje uslova rada policijskih službenika, od kojih očekuje da ukazano poverenje opravdaju još boljim rezultatima i efikasnijom borbom protiv svih vidova kriminala.

Ministar Vulin i direktor policije Vladimir Rebić razgovarali su sa policijskim službenicima zaposlenim u Policijskoj upravi u ovom gradu o bezbednosnoj situaciji i uslovima rada.

„Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije je borba za bolju budućnost Srbije, jer ona ne doprinosi samo većoj bezbednosti građana, što je prioritetno, već i ekonomskom razvoju zemlje“, poručio je ministar Vulin.

Vulin
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Prema njegovim rečima, od policijskih službenika očekuje i ništa manje angažovanje u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala koji u najvećoj meri pogađaju građane i utiču na njihov svakodnevni život.

Ministar Vulin naveo je da je zadovoljan radom policijskih službenika u Valjevu, koji su u prethodnih godinu dana smanjili stopu kriminala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.