ISPLIVAO SNIMAK ZORANE MIHAJLOVIĆ IZ TERETANE: Au, kakva žena, ovo je neralno! (VIDEO)
Smršala 23 kg, Foto: Beta/Miloš Miškov

HIT NA INTERNETU

ISPLIVAO SNIMAK ZORANE MIHAJLOVIĆ IZ TERETANE: Au, kakva žena, ovo je neralno! (VIDEO)

Podelila je sa gledaocima da ujutru, nakon što nahrani kućne ljubimce, pije sok od jabuke, cvekle i šargarepe

Objavljeno: 22:25h

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou" Ognjena Amidžića na televiziji Pink gde je iznela niz zanimljivih detalja iz privatnog života.

Između ostalog, pričala je i tome kako trenira. "Vežbam svaki dan osim vikendom koji je, ipak, za uživanje", rekla je ministarka i dodala da trenira posle posla, a onda, ako obaveze to nalažu, nastavi sa radom ili ide kuće. U emisiji je prikazano i kako Zorana Mihajlović vežba pilates, a istakla je da odlazi i na elektrostimulaciju mišića, što je veoma popularna metoda kod nas.

Podelila je sa gledaocima da ujutru, nakon što nahrani kućne ljubimce, pije sok od jabuke, cvekle i šargarepe. A ustaje oko četiri, pola pet, a leže ranije, pa je duhovito dodala da je u vreme emitovanje emisije već u krevetu.

Na malim ekranima mogla je da se primeti odlična linija Zorane Mihajlović koja je poručila da je od broja kilograma važnije kako se osećate. A "Kurir" piše da je ministarka skinula 23 kilograma.

(Espreso.co.rs / Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.