MOŽETE DA PROVERAVATE KOLIKO SE BRZO GRADI NA TIBETU: Zorana Mihajlović OŠTRA, niko ovo nije očekivao!
Mihajlović poručuje, Foto: BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/DS

poruka

MOŽETE DA PROVERAVATE KOLIKO SE BRZO GRADI NA TIBETU: Zorana Mihajlović OŠTRA, niko ovo nije očekivao!

A mi danas imamo i Koridor 10 i najmoderniji autoput "Miloš Veliki" i završavamo obilaznicu oko Beograda, naglasila je Mihajlović

Objavljeno:

Potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović poručila je danas Stranci slobode i pravde Dragana Đilasa da građani Srbije znaju ko je iza sebe ostavio izgrađene puteve i obnovljene pruge, a ko dugove i nezavršene projekte.

"Možete da poredite i proveravate šta se i koliko brzo gradi na Tibetu ili na bilo kom drugom delu planete, ali za sve ljude koji žive u Srbiji, to neće promeniti činjenicu da dok ste bili na vlasti niste završili ni Koridor 10, ni obilaznicu oko Beograda, niti smo imali autoput od Beograda do Čačka", navela je Mihajlović u saopštenju.

A mi danas imamo i Koridor 10 i najmoderniji autoput "Miloš Veliki" i završavamo obilaznicu oko Beograda, naglasila je Mihajlović.

"Da ne govorimo o tome da niste ne izgradili, već ni obnavljali ni kilometar pruga godišnje, dok smo mi obnovili više od 550 km pruga. Uprkos tome, znate da spočitavate koliko se brzo gradi vijadukt na brzoj pruzi koja za vreme vaše vlasti nije postojala ni kao ideja, a kamoli da se gradila", navela je potpredsednica vlade.

Da bi vaše kritike imale smisla, prvo treba da pogledate istini u oči, dodala je ona.

"A, istina je da je Srbija, koja geografski ima sve uslove da bude saobraćajno čvorište regiona, dok ste vi bili na vlasti bila zemlja koju je tranzitni saobraćaj zaobilazio jer su projekti u Srbiji stajali, a novac građana Srbije odlazio na plaćanje kamata za uzete kredite", istakla je Mihajlović.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.