MADLEN OLBRAJT I HAŠIM TAČI BILI U VEZI: Svi U SKUPŠTINI su slušali ove Palmine reči! (VIDEO)
Dragan Marković Palma, Foto: Marina Lopičić

TO JE REKAO

MADLEN OLBRAJT I HAŠIM TAČI BILI U VEZI: Svi U SKUPŠTINI su slušali ove Palmine reči! (VIDEO)

Ta baba ili deda bila je u velikoj ljubavi sa Hašimom Tačijem

Objavljeno: 21:27h

Lider Jednistvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je danas, govoreći u parlamentu, da u Skupštini Srbije ne može da se istakne albanska zastava, jer po Ustavu može da stoji samo srpska zastava.

"Prošlo je vreme da oni koji su dobili mali broj glasova u svom narodu preko militantnih poruka u parlamentu traže pomoć međunarodne zajednice. U Srbiji ima najviše Saveta nacionalnih manjina u Evropi. Niko nikome ne zabranjuje da govori, ali ne može da ističe albansku zastavu u Skupštini Srbije, u kojoj po Ustavu može da stoji samo zastava Republike Srbije. Oni su možda dobili vetar u leđa zbog one babe ili dede - Olbrajtove, da li je baba ili deda? Zbog njenih najnovijih izjava", rekao je Palma i dodao:

"Ta baba ili deda bila je u velikoj ljubavi sa Hašimom Tačijem. Ne znam da li su bili u intimnoj vezi ili samo ljubavi da se Srbiji otme deo teitorije i teroristi dovedu na vlast. Mi smo za ljubav prema porodici, prema radnom mestu, prema otadžbini, ali to je bila teroristička ljubav. To nema ni u jednoj literaturi. I sada ta baba-deda ponovo preti Srbiji. I zašto su nas bombardovali. Piše u knjizi Dika Marija ko je ubijao, ko je činio ratne zločine i ko je izazivač svega na Kosovu i Metohiji, ko je napadao kasarne, policijske stanice i kidnapovao ljude. Sada se ti ljudi nalaze u Hagu. Pravda je spora, ali dostižna“, rekao je Marković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.