VELIKI POZDRAV ZA PALMU, NISAM JA TOLIKO STRAŠAN: Kon odgovorio Palmi na prozivke o KORONI! (FOTO)
Predrag Kon, Foto: Printscreen

nije mu ostao dužan

VELIKI POZDRAV ZA PALMU, NISAM JA TOLIKO STRAŠAN: Kon odgovorio Palmi na prozivke o KORONI! (FOTO)

Na izjavu narodnog poslanika, stigao je i odgovor doktora Kona, koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku Palmi...

Objavljeno: 10:21h

Lider Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke Dragan Marković Palma, komentarišući u Skupštini Srbije trenutno stanje sa korona virusom pohvalio je rad lekara i medicinskih radnika, ali je istakao da bi "lekari trebalo manje da pričaju o tom virusu na televiziji kako ne bi plašili građane". Nakon toga, odgovorio mu je na Fejsbuku član Kriznog štaba.

- Kada je u pitanju kovid, želim da pohvalim i taj predlog zakona, jer zdravlje svakog čoveka i zdravlje nacije nema cenu. Ja želim da na početku da zamolim lekare... Doktor Kon, svaka mu čast... Kad god upalim neki kanal - doktor Kon! Ej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim od njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu.... Pričali su nam kad dođe leto proći će kovid zbog visoke temperature, pa ajde drugi talas, pa treći... izgleda da koronu više ne delimo na talase, ona je neprekidno prisutna u celom svetu... - rekao je Marković i dodao:

Na tu izjavu narodnog poslanika, stigao je i odgovor doktora Kona, koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku Palmi.

- Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio.Virus, međutim, zaslužuje respekt. Ma i njega se ne treba plašiti. Samo poštovati mere - napisao je on.

Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio... Virus, međutim, zaslužuje respekt... Ma i njega se ne treba plašiti!!! Samo poštovati mere!!!

Posted by Predrag Kon on Четвртак, 26. новембар 2020.

Podsetimo, u poslednja 24 sata korona virus potvrđen je kod 7.579 osoba, a istovremeno, od posledica ove bolesti preminuo je 41 pacijent.

Testirana je 22.231 osoba.

Procenat zaraženih u odnosu na broj testiranih (podaci za poslednjih 24 sata) iznosi 34,09 odsto.

Na respiratoru su 223 pacijenata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.